Συλλαλητήριο πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ στα προπύλαια στις 12:30, εν όψει και του γενικού λουκέτου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Πέμπτη.
Παράλληλα, στάση εργασίας πραγματοποιούν:
- από 10:00 έως 12:00 οι δικαστικοί υπάλληλοι
- από 11:00 έως 14:00 και από 14:00 έως 18:00 οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης
- από 11:00 έως 15:00 οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ακόμη, έως και την Πέμπτη παραμένουν κλειστοί οι ΧΥΤΑ της χώρας.
Εν τω μεταξύ, κλειστό παραμένει και σήμερα, Τετάρτη, για έβδομη ημέρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς και η οδός Πανεπιστημίου από πρώην εργαζόμενους στην Ολυμπιακή.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, o δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε την αποχώρησή τους, τονίζοντας: «Δεν μπορεί 50 άνθρωποι να κλείνουν την Πανεπιστημίου, η κοινή γνώμη που θέλει να τους στηρίξει έρχεται εναντίον της».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, για το συγκεκριμένο θέμα συνεκλήθη τη Δευτέρα το βράδυ σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο, προκειμένου να συζητηθεί με ποιον τρόπο θα αντιδράσει η κυβέρνηση, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.
Αν παραμείνει λίγες ημέρες ακόμα υπό κατάληψη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, θα υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή μισθών και συντάξεων. Ηδη σε αρκετά υπουργεία γίνονται συσκέψεις για να δουν πώς θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα αυτό.
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|

























