Log in

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 10

Συνεχίζεται η άνοδος στο Χρηματιστήριο

Συνεχίζεται η άνοδος στο Χρηματιστήριο

Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, οι οποίες ξεκινούν και πάλι σήμερα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 686,48 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,47%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρ

...
 • 0

Υψηλά κέρδη στο χρηματιστήριο

Υψηλά κέρδη στο χρηματιστήριο

Με υψηλά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών, με την αγορά να διασπά ανοδικά τα επίπεδα των 680 μονάδων, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, μετά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Θετικά επέδρασε και η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Ράλι καταγράφηκε και στην ελληνική αγορ

...
 • 0

Μικρή άνοδος, με περιορισμένο τζίρο

Μικρή άνοδο, με περιορισμένο τζίρο, κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 • 0

Χαμηλός ο τζίρος στο χρηματιστήριο

Χαμηλός ο τζίρος στο χρηματιστήριο

Με μικρή πτώση, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση, πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, ενώ υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Folli Follie και της Coca Cola HBC.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 683,57 μονάδες, σημειώνοντας

...
 • 0

Υποτονικό το κλίμα στο Χρηματιστήριο

Υποτονικό το κλίμα στο Χρηματιστήριο

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης. Οι αναλυτές αναμένουν για σήμερα συσσώρευση της αγοράς στα τρέχοντα επίπεδα με χαμηλό όγκο συναλλαγών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 683,86 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,19%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,69 εκατ

...
 • 0

Σε νέα υψηλά έτους το χρηματιστήριο

Σε νέα υψηλά έτους το χρηματιστήριο

Με άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, σε νέα υψηλά έτους, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προς το κλείσιμο για τις τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 685,19 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,75%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 35,378 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 47.739.189 μετοχές. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοπο

...
 • 0

IBG: Μειώνει την τιμή-στόχο για Φουρλή

IBG: Μειώνει την τιμή-στόχο για Φουρλή

H Eπενδυτική Τράπεζα Ελλάδος δίνει για τη μετοχή της Fourlis νέα χαμηλότερη τιμή-στόχο στα 5,6 από 5,8 ευρώ. Στην έκθεσή της διατηρεί σύσταση "buy" καθώς όπως σημειώνει, με περιθώριο ανόδου 29% η αποτίμηση παραμένει ελκυστική.

...
 • 0

Περιορισμένες κινήσεις στις ευρωαγορές

Οι γεωπολιτικές εξελίξεις έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την αμερικανική πυραυλική επίθεση στη Συρία την περασμένη εβδομάδα, με τους επενδυτές να βλέπουν αύξηση των γεωπολιτικών ρίσκων.

Σήμερα, άλλωστε, ξεκινά η διήμερη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών των G7, με την Ευρώπη κ

...
 • 0

Επιφυλακτική άνοδος στις ευρωαγορές

Μικρή άνοδο σημείωσαν οι ευρωαγορές αν και προβλημάτισε τους επενδυτές ο βομβαρδισμός της Συρίας από τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, με δραματικό διάγγελμα και χτύπημα με Τόμαχοκ «απάντησε» ο Τραμπ στα χημικά του «δικτάτορα Άσαντ». Από τον βομβαρδισμό επλήγησαν συριακά μαχητικά, ένα αεροδρόμιο και σταθμοί ανεφοδιασμού κοντά στη Χομς. Σημειώνεται ότι ενώ το αμε

...
 • 0

Κέρδη 1,48% έφεραν στο Χρηματιστήριο τα νέα από την Μάλτα

Κέρδη 1,48% έφεραν στο Χρηματιστήριο τα νέα από την Μάλτα
Η συμφωνία στο Eurogroup οδήγησε την Παρασκευή σε άνοδο τη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινήθηκε πάνω από τα επίπεδα των 680 μονάδων, καταγράφοντας νέα υψηλά έτους, με αυξημένο τζίρο.

Η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά κινήθηκε από την αρχή των συναλλαγών κόντρα στο αρνητικό κλίμα που επικράτησε στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την επίθεση των ΗΠΑ κ

...
 • 0

Χαμηλότερα οι ευρωαγορές με το βλέμμα σε Συρία-Eurogroup

Σε αρνητικό έδαφος τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή στραμμένη στις εξελίξεις στη Συρία, μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά αεροπορικής βάσης στη χώρα τα ξημερώματα, η οποία προκαλεί ανησυχίες για κλιμάκωση των συγκρούσεων στην περιοχή, παρά το ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Συρία κάνουν λόγο για «μεμονωμένη» επίθεση.

Η εξέλιξη αυ

...
 • 0

Συγκρατημένη άνοδος στις ευρωαγορές

Μικρή άνοδο σημείωσε ο ευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 εν αναμονή της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Τραμπ με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν για θέματα εμπορίου καθώς και για τις σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα. Οι ανησυχίες ενός πιθανού εμπορικού πολέμου, περιόρισε το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών στις

...
 • 0

Στο 61,6% η συμμετοχή των ξένων επενδυτών τον Μάρτιο στο Χρηματιστήριο

Στο 61,6% η συμμετοχή των ξένων επενδυτών τον Μάρτιο στο Χρηματιστήριο

Σε 61,6% έναντι 61,8% στο τέλος του προηγούμενου μήνα, υποχώρησε η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στη συνολική κεφαλαιοποίηση της Ελληνικής αγοράς, για τον μήνα Μάρτιο. Συνυπολογίζοντας την συμμετοχή του ΤΧΣ στη συνολική κεφαλαιοποίηση της Ελληνικής αγοράς, η συμμετοχή των ξένω

...
 • 0

Πιέσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά τη Fed

Περιορίζονται οι απώλειες στις ευρωαγορές, αν και παραμένουν σε αρνητικό έδαφος, μετά τις ενδείξεις πως η Fed θα αρχίσει από φέτος (νωρίτερα του αναμενόμενου) να «ξεφορτώνεται» τα 4,5 τρισ. δολάρια σε ομόλογα έχει στον ισολογισμό της.

Οι επενδυτές τηρούν αμυντική στάση και εν όψει της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ντόλαντ Τραμπ με τον Κινέζο ομ

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: