Log in

ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ/SOCΙΕΤΕ GENERALE

 Η Ελλάδα, τονίζει η γαλλική τράπεζα, φαίνεται ότι θα αποπληρώσει το ΔΝΤ νωρίτερα, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων συνεχίζουν να υποχωρούν, παρά το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει ένα τεράστιο “μαξιλάρι ρευστότητας” κάτι που αποτελεί πολύ καλό νέο για τους επενδυτές.

  • 0

ETE

Σε ένα σύντομο σχόλιο για την ΕΤΕ, η οποία έκλεισε την Παρασκευή στα 1,881 ευρώ. Με τη διαγραμματική εικόνα πλέον να έχει βελτιωθεί. Και με το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων εβδομάδων να είναι η παραμονή υψηλότερα των 1,67 - 1,68 ευρώ (σε αυτές τις στηρίξεις θα μείνουμε μόνο). Αν και η όποια νευρικότητα είναι απολύτως φυσιολογική. Επόμενος στόχος για τη μετοχή είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 2,00 – 2,01 ευρώ. Επίπεδα στα οποία θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

  • 0

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα εξελίσσεται η χρονιά, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα…

  • 0

BACK TO BANKS

Το ισχυρό ράλι των ελληνικών τραπεζικών μετοχών και οι ακόμα πιο ισχυρές αντιστάσεις που δείχνουν σε όποιες διαθέσεις κατοχύρωσης βραχυπρόθεσμων κερδών εμφανίζουν οι επενδυτές, έχουν οδηγήσει στην υπεραπόδοσή τους σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες της Ευρώπης και σύμφωνα με τους αναλυτές, αναμένεται να στείλουν ξανά στην “πόρτα” των βασικών δεικτών της MSCI κάποιες από αυτές που είχαν δει την “έξοδο” μετά τη “βουτιά” που σημείωσαν οι κεφαλαιοποιήσεις τους κατά το sell-off του περασμένου έτους.

  • 0

ΕΥΔΑΠ

Για γέλια αυτά που βλέπουμε στην ΕΥΔΑΠ με 383 εκατ. ταμείο χωρίς δανεισμό και κ/φση… 626 εκατ. Ευρώ.

  • 0

ΟΠΑΠ – ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΕ ΑΧΕ

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 11,1700 από 10,2000 ευρώ δίνουν οι αναλυτές της διατηρώντας την σύσταση “ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ”. Ο τίτλος αναφέρουν ότι διαπραγματεύεται με discount 15% σε σχέση με τους ανταγωνιστές του ενώ τα ισχυρά θεμελιώδη και η παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών διατηρεί την γενναιόδωρη μερισματική πολιτική.

  • 0

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ο ΔΤΡ έχει περάσει σε bull market έχοντας ενισχυθεί κατά 72,5% από τα ιστορικά χαμηλά του Ιανουαρίου 2019, ενώ οι τερματικές αποδόσεις του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές.

  • 0

FUNDS ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται τα funds που έχουν ανοιχτές αρνητικές θέσεις (short) στις ελληνικές τραπεζικές μετοχές καθώς οι ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο ενισχύουν την εμπιστοσύνη της αγοράς και καταρρίπτουν ολοένα και περισσότερο τα επιχειρήματα της αρνητικής επένδυσής τους.

  • 0

ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

Ο Μάρτιος ήταν καλύτερος μήνας για τα σε ό,τι αφορά την συναλλακτική δραστηριότητα, από τον Οκτώβριο του 2014, με τον τζίρο στην ΗΔΑΤ να διαμορφώνεται στο 1,14 δισ. ευρώ,  φτάνοντας τον συνολικό μάλιστα τζίρο που σημειώθηκε ολόκληρη τη… διετία 2016-2017 (519 + 555 εκατ. ευρώ).

  • 0

ΤΑΒΑΝΙ;

Εν πάσει περιπτώσει δεν έχουν ανοδικά περιθώρια τόσα, όσα....

  • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ