Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει την πρωτοβουλία Brain Regain η Interamerican

Στηρίζει την πρωτοβουλία Brain Regain η Interamerican

Η Interamerican εκτιμά πως η επιχειρησιακή στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης μπορεί να ενθαρρύνει τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού και παράλληλα, να υποστηρίξει τη συγκράτηση δημιουργικού ανθρώπινου δυναμικού και νέων επιστημόνων στην Ελλάδα.

Με αυτή την προσέγγιση και έχοντας αναπτύξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους ανθρώ...

 • 0

Paperpack: Στις 14/5 η ΓΣ για διανομή μερίσματος

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Paperpack την 14η Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Βιλτανιώτη 24.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2018, από 1-1-2018 έως 31-12-2018, μ...

 • 0

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο 27,02% αυξήθηκε η συμμετοχή της Reggeborgh Invest

H ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V. ότι στις 17/4/2019 επήλθε μεταβολή (αύξηση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου και συγκεκριμένα:

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 21.666.179, ήτοι ποσοστό 20,9490% του μετοχικού κεφαλαίου.

Α...

 • 0

Αύξηση πωλήσεων 5,2% για την ΕΛΓΕΚΑ το 2018

Ενισχυμένες πωλήσεις κατά 5,2%, αύξηση του κύκλου εργασιών για δεύτερο συνεχόμενο έτος και αύξηση του μικτού κέρδους κατέγραψε ο Όμιλος ΕΛΓΕΚΑ το 2018. Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε 174,2 εκατ. ευρώ από 165,5 εκατ. το 2017, ενώ τα μικτά κέρδη ενισχύθηκαν κατά 1,1 εκατ. ευρώ, φτάνοντας τα 29,7 εκατ. από 28,6 εκατ.

Παράλληλα...

 • 0

Βαθιές ανάσες για την Medicon Hellas

Αύξηση κύκλου εργασιών, άνοδο καθαρών κερδών και κυρίως δραστική μείωση του καθαρού της δανεισμού σημείωσε πέρυσι η Medicon Hellas. Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση των τραπεζικών της υποχρεώσεων που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, έχουν αρχίσει να δημιουργούν θετικές προοπτικές για το μέλλον της εισηγμένης.

Ειδικότερα, η Medicon Hellas σ...

 • 0

Συνεργασία ΔΕΗ - Volterra στην αιολική ενέργεια

Συνεργασία ΔΕΗ - Volterra στην αιολική ενέργεια

Σε συμφωνία για την από κοινού ανάπτυξη και εκμετάλλευση αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 69,7 MW προχωρούν η ΔΕΗ (μέσω της ΔEΗ Ανανεώσιμες) και η Volterra, θυγατρική του Ομίλου AVAX.

Συγκεκριμένα, η ΔEΗ εξαγοράζει το 45% των μετοχών δυο εταιρειών (SPV) της Volterra, εκ των οποίων η πρώτη έχει στην κατοχή της δυο αιολικά πάρκα στην Αιτωλοα...

 • 0

Ένας στους τρεις δεν γνωρίζει πώς να προστατεύσει online την ιδιωτική του ζωή

Ένας στους τρεις δεν γνωρίζει πώς να προστατεύσει online την ιδιωτική του ζωή
Έρευνα της KasperskyLab διαπιστώνει πως ένας στους τρεις (ποσοστό 32,3%) καταναλωτές δεν γνωρίζει πώς μπορεί να προστατεύσει πλήρως την ιδιωτική του ζωή στο διαδίκτυο, ενώ διαπιστώνεται επίσης το φαινόμενο της υπερβολικής διανομής πληροφοριών στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με την εταιρεία σχεδόν ένας στους πέντε (...

 • 0

Interlife: Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για εργαζόμενους-συνεργάτες

Την Ιδρυτική Πράξη του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Interlife - Ν.Π.Ι.Δ., ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα υπέγραψαν τα πρώτα μέλη του Ταμείου στις 15 Απριλίου στην έδρα της Εταιρίας. Ιδρυτικά μέλη είναι η πλειοψηφία των εργαζομένων στον Όμιλο Interlife, ενώ αναμένεται η υπουργική απόφαση της ίδρυσης και η δημοσίε...

 • 0

Η Eurolife ERB συμμετείχε στο CareerFair4All

Η Eurolife ERB συμμετείχε στο CareerFair4All

Υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων σε ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, η Eurolife ERB συμμετείχε στο CareerFair4All, την Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από την ethelon. Η καταπολέμηση του αποκλεισμού από την εργασιακή πραγματικότητα και η προαγωγή ίσων ευκαιριών εξέλιξης ε...

 • 0

Νέα καθυστέρηση στην ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Αττικής

Νέα καθυστέρηση στην ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Αττικής
Κι ενώ μόλις πρόσφατα η ΡυθμιστικήΑρχήΕνέργειας αποφάσισε να μεταφερθούν 18 γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος στην Κρήτη προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα επάρκειας μέχρι το 2023 αλλά και με νωπές τις μνήμες του προ μηνός μπλακ άουτ στους τέσσερις νομούς, εντούτοις το ζωτικής σημασίας έργο της ηλεκτρικής διασύν...
 • 0

ΕΥΑΘ: Πτώση 14,9% στα κέρδη το 2018

Πτώση στα προ και μετά φόρων κέρδη και στα EBITDA, οριακή μείωση στον τζίρο και μικρή αύξηση στα μικτά κέρδη εμφάνισε το 2018 η ΕΥΑΘ, η οποία στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για "υψηλή κερδοφορία, ισχυρή ταμειακή βάση και επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕYΑΘ, ο ενοποιημένος κ...

 • 0

Επέκταση σε νέους κλάδους εξετάζει η Public

Επέκταση σε νέους κλάδους εξετάζει η Public

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εισόδου της αλυσίδας Public σε νέες προιοντικές κατηγορίες άφησε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρ. Καλογεράκης, αρνούμενος ωστόσο να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν την εταιρεία να αναλαμβάνει τον έλεγχο του δικτύου της MediaMarkt στην Ελλάδα.

Παρά τις επίμονες δημοσιογραφικές ερω...

 • 0

ΕΤΕ: Το όφελος από την πώληση της Πανγαία και το IFRS 16

ΕΤΕ: Το όφελος από την πώληση της Πανγαία και το IFRS 16

Κεφαλαιακά ουδέτερη αναμένεται να είναι για την Εθνική Τράπεζα η πώληση του 32,66% του μετοχικού κεφαλαίου της Πανγαία ΑΕΕΑΠ και η αποενοποίησή της καθώς το όποιο όφελος σε επίπεδο κεφαλαιακής επάρκειας θα αντισταθμιστεί από την επίπτωση της πρώτης εφαρμογής του νέου Διεθνούς Προτύπου Χρηματοοικονομικής Αναφοράς 16 ( ΔΠΧΑ 16).

Ο επενδυτικός βραχίονα...

 • 0

Παπουτσάνης: Πράσινο φως στην επιστροφή κεφαλαίου από τη ΓΣ

Η Παπουτσάνης γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε την 18.04.2019 η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στην έδρα της στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Βαθύ του Δήμου Χαλκιδέων, στην οποία παρέστησαν ή/και αντιπροσωπεύθηκαν δέκα μέτοχοι εκπροσωπούντες 19.330.763 μετοχές επί συνόλου 25.118.410 μετοχών, ήτοι 76,96% του καταβεβλη...

 • 0

Trastor: Στις 9 Μαΐου η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Trastor: Στις 9 Μαΐου η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Trastor την 9η Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με την καταβολή μετρητών, την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ τ...

 • 0

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Thomas George Sofis εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Thomas George Sofis εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι εκλέχθηκε ως νέο, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ο κ. Thomas George Sofis, σε αντικατάσταση του αποβιώσαντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέα Κυριαζή, και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού.

Κατόπιν της ανωτέρω εκλογής η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ...

 • 0

Νέος Αντιπρόεδρος της Attica Bank ο Σταύρος Παπαγιαννόπουλος

Νέος Αντιπρόεδρος της Attica Bank ο Σταύρος Παπαγιαννόπουλος

Κατά τη σημερινή, 18 Απριλίου τρέχοντος έτους, συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ATTICA BANK A.T.E. εξέλεξε, μη εκτελεστικό Αντιπρόεδρο αυτού τον κ. Σταύρο Παπαγιαννόπουλο.

Στην ίδια συνεδρίαση, έγινε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, που έχει ως εξής :

1. Γεώργιος Μιχελής, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Ε...

 • 0

ΕΛΤΡΑΚ: Τροποποίηση των όρων ομολογιακού δανείου

H ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι με την από 17-4-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, αποφασίσθηκε η παροχή ειδικής άδειας, όπως σήμερα ισχύει, για την παροχή της συναίνεσης της Εταιρείας, στην τροποποίηση των όρων κοινού ομολογιακού δανείου, ποσού ευρώ 4.000.000,00, εκδόσεως της εταιρείας «ΕΛΤΡΕΚΚΑ Ανώνυμη Εταιρεία Εισαγωγής και Εμπορίας Ειδών...

 • 0

Τέσσερα βραβεία στην Cosmote e-Value στα Sales Excellence Awards

Τέσσερα βραβεία στην Cosmote e-Value στα Sales Excellence Awards

Τέσσερα βραβεία απέσπασε η Cosmote e-Value στα Sales Excellence Awards 2019, για τις υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που προσφέρει, τα εκπαιδευτικά προγράμματα αύξησης πωλήσεων και ανάπτυξης στελεχών που υλοποιεί, αλλά και για την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές.

H Cosmote e-Value κέρδισε δύο Gold βραβεία, για τις Υπηρεσίες Call Center που παρέχε...

 • 0

Νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάτρα

Νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάτρα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου της και εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα σε ακόμα μία γειτονιά της Πάτρας, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Αντρέας» επί της οδού Καλαβρύτων και Αροανίων.

Το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, 1350 τ.μ. χώρου πώλησης, περιλαμβάνει οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα, λαχανικά αλλά και φρεσκ...

 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ