Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον τέσσερα σχήματα υπέβαλλαν προσφορές για τη Forthnet

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως στιγμής, Vodafone και Wind κατέθεσαν κοινή πρόταση, ενώ προσφορά κατέθεσε και η κοινοπραξία μεταξύ του Odyssey (Γ. Παλυβός)  και της Athena (Stan Miller-Leaderman) καθώς και η Pillarstone.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται από έγκυρες πηγές της αγοράς και η κατάθε...

 • 0

Στο διαγωνισμό για τους αγωγούς του IGB η Σωληνουργεία Κορίνθου

Δέκα εταιρίες εξέφρασαν ενδιαφέρον στο διαγωνισμό προμήθειας σωλήνων για τον αγωγό 185 χιλιομέτρων που θα κατασκευαστεί μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας (IGB), σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Ενέργειας.

Η κοινοπραξία ICGB θα επιλέξει έως και πέντε εταιρίες που θα καταθέσουν προσφορές για το διαγωνισμό τον Απρίλιο και ευελπιστεί ότι θα έχει επιλέξει...

 • 0

Πρόταση για επιστροφή κεφαλαίου στη Γενική Συνέλευση της Κανάκης

Η εταιρεία «Στέλιος Κανάκης Α.Β.Ε.Ε.» ανακοίνωσε το Οικονομικό Ημερολόγιο για το 2018.

*Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης στον τύπο των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2017: 19 Mαρτίου 2018 (μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).

*Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: 4 Ιουνίου 2018.

Σημειώνετα...

 • 0

Δέλτα Τεχνική: Αύξηση κεφαλαίου €4,02 εκατ. από θυγατρική για την κατασκευή αιολικού πάρκου

Η «ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»  ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της θυγατρικής της, με την επωνυμία «Δέλτα Αιολικά Πάρκα Δυτικής Πελοποννήσου ΑΕ».

Η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου της μητρικής εταιρείας και συγκεκριμένα στην προγραμματισμένη χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων για τη χρημ...

 • 0

Μινωικές: Στα 4,1 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2017

Θετικές οικονοµικές επιδόσεις παρουσίασε η εταιρεία Μινωικές Γραμμές το έτος 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριµένα, ο κύκλος εργασιών του Οµίλου ανήλθε σε € 79,5 εκ., ενώ τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 20,1 εκ.

Τέλος, τα καθαρά κέρδη µετά από φόρους ανήλθαν σε € 4,1 εκ.

Επιπρόσθετα, κατά την 31/1...

 • 0

Eurobank: Τι περιλαμβάνει η τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την διοίκηση της Eurobank ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων της τράπεζας.

Οπως ανακοίνωσε το σωματείο, η Συλλογική Σύμβαση που υπογράφτηκε στις στις 09/03/2018 είναι τριετής.

Η σημασία της για τους καιρούς που διανύουμε είναι προφανής, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο για τον θεσμό...

 • 0

Aegean: Δεν θα επηρεάσει το μέρισμα η ανανέωση του στόλου

Το σχέδιο της Aegean να προχωρήσει σε ανανέωση του στόλου αεροσκαφών δεν θα επηρεάσει τη μελλοντική μερισματική της πολιτική, τόνισε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2017. 

"Δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε τη μερισματική μας πολιτική τα επόμενα χρόνια λόγω της δέσμευσης να ανανε...

 • 0

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ στον ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας της ΟΜΕ–ΟΤΕ με εκπροσώπους της Διοίκησης του ΟΤΕ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ, «σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση η Διοίκηση προσήλθε με μικρές βελτιώσεις στη δική της πρόταση οι οποίες αφορο...

 • 0

Μεγάλο ντιλ Σαββίδη με Japan Tobacco και πώληση ΣΕΚΑΠ

Μια μεγάλη συμφωνία, με το τίμημα να φτάνει το 1,6 δισ. δολάρια, έκλεισε με φόντο τη ΣΕΚΑΠ. Η Japan Tobacco Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε την εξαγορά της ρωσικής Donskoy Tabak συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη και μέσω αυτής αποκτά και την πλειοψηφία της ελληνικής καπνοβιομηχανίας.

Η αγορά της ΣΕΚΑΠ συνιστά μέρος της συμφωνίας-πακέτο για την εξαγο...

 • 0

Ικτίνος: Προκρίθηκε στην τελική φάση των European Business Awards

Η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προκρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού European Business Awards 2017/18 κατά την οποία διακρίθηκαν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner”.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 2.898 επιχειρήσεις από 34 χώρες και ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχει...

 • 0

ΟΛΠ: Πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης PERS από την ESPO

Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της αναθεώρησης της περιβαλλοντικής πιστοποίησης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Λιμένων (Port Environmental Review System-PERS) και την λήψη του νέου Πιστοποιητικού PERS.

Η περιβαλλοντική διαχείριση που εφαρμόζει η ΟΛΠ Α.Ε. για το σύνολο των δραστηριοτ...

 • 0

Kleemann: Εκδήλωση στην Κύπρο για την παρουσίαση προιόντων

Η KLEEMANN διοργάνωσε μια εκδήλωση με τίτλο “Bridging Design with Technology”, στο Carob Mill στη Λεμεσό. Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν αρχιτέκτονες, consultants, developers και στελέχη κατασκευαστικών εταιριών από όλη την Κύπρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίβωση.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που συνδυάζουν προ...

 • 0

MLS: Πώλησε τις ίδιες μετοχές στα 4,2 ευρώ

Η MLS προχώρησε στην πώληση 95.000 ιδίων μετοχών στην τιμή των 4,20 ευρώ.

Η εισηγμένη είχε ανακοινώσει από χθες ότι αναστέλλει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών σε εκτέλεση της από 30.06.2016 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας και της από 31.01.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Επιπλέον, ανακοίν...

 • 0

Παναγιωτάκης: Κέρδη για τη ΔΕΗ το 2017

Τις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕH, ενώ η ΔΕΠΑ προχωρά στην εξαγορά του μεριδίου της ΔΕΠΑ στην ΕΠΑ Αττικής και τη μείωση του μεριδίου της Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω ανήγγειλε ο υπουργός ΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που έκανε ο πρόεδρος της δημόσιας εταιρίας ηλεκ...

 • 0

Alpha Αστικά Ακίνητα: Δεν διανέμει μέρισμα για τη χρήση του 2017

Η Alpha Αστικά Ακίνητα ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2018 το οποίο  έχει ως εξής:

-Η ανακοίνωση (Δελτίο Τύπου) των ετησίων οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσεως 2017 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

- Η ανακοίνωση της Ετήσιας Οικονομικής Εκθέσεως της χρήσεως 2017, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 μ...

 • 0

Βράβευση για το «Φυσικό Αέριο» στα Ermis Awards

Το Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας απέσπασε στη φετινή διοργάνωση των Ermis Awards δύο σημαντικά βραβεία για την καμπάνια του «160 χρόνια – Πιο Κοντά στο Μέλλον».

Συγκεκριμένα, η ταινία έλαβε:

· Χρυσό Ερμή στην κατηγορία Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών &
· Χάλκινο Ερμή στην κατηγορία Διαφημιστικές Ταινίες

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμ...

 • 0

Mondelez: Ελαβε 13 διακρίσεις στα φετινά Ermis Awards

Για μια ακόμη χρονιά τα brands της Mondelez Lacta και Υγείας Παυλίδη ξεχώρισαν στα φετινά Ermis Awards καθώς απέσπασαν 4 Ermis Gold, 6 Ermis Silver και 3 Ermis Bronze στις ενότητες AD, Branded Entertainment & Content, και Production, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η καμπάνια επικοινωνίας για τη Lacta, «Από την αρχή», διακρίθηκε με 4 Ermis Gold,...

 • 0

Beta Wood: Προχωρά σε ΑΜΚ €300.000

Η Διοίκηση της Βογιατζόγλου Systems γνωστοποίησε πως η θυγατρική της, Beta Wood, δυνάμει της από 27.02.2018 αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της αποφάσισε, επί σκοπώ την περαιτέρω κεφαλαιακή ενδυνάμωση της Εταιρείας και την ενίσχυση της ρευστότητας αυτής, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά το συνολικό ποσό των 300.000,...

 • 0

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Avis Greece από την Τράπεζα Πειραιώς

Ολοκληρώθηκαν χθες οι κανονιστικές εγκρίσεις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού για τη μεταβίβαση της OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. (Olympic – Avis Greece) στην Avis Budget Group, τον κορυφαίο όμιλο μίσθωσης αυτοκινήτων παγκοσμίως, σε συνεργασία με την Otokoç...

 • 0

Λ. Σταθάκης: Η ηλεκτροδότηση της ναυτιλίας είναι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση

Οι θαλάσσιες μεταφορές μηδενικών ρύπων αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των κλιματικών στόχων της ΕΕ και της Παγκόσμιας Συμφωνίας των Παρισίων, δήλωσε ο κ. Λάζαρος Σταθάκης, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ στο πρώτο συνέδριο για μηδενικές εκπομπές ρύπων στις θαλάσσιες μεταφορές που διοργανώθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα...

 • 0

Στον τελικό για τα EBA 2017/18 ένδεκα ελληνικές επιχειρήσεις

Ένδεκα ελληνικές εταιρείες περνούν στη δεύτερη φάση των Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM κατά την οποία διακρίθηκαν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner”. Ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συγκ...

 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: