Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 19 Απριλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Alpha Trust Ανδρομέδα

Στην δέκατη έκτη τακτική γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της στις 19 Απριλίου, στις 09:30 στα γραφεία της εταιρείας (Τατοΐου 21, Κηφισιά) η Alpha Trust Ανδρομέδα.

Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων και διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 01.01.

...
 • 0

Mermeren: Στις 24 Απριλίου η έκτακτη ΓΣ

Η εταιρεία Mermeren Kombinat AD Prilep ανακοινώνει ότι κατέβαλε στην κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κατά την χρήση που έληξε την 31/12/2016 ποσό ευρώ 325.083 για μισθώματα Λατομείων.

Στις 24 Απριλίου η έκτακτη ΓΣ για πρόεδρο 

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Απριλίου (Δευτέρα) και ώρα 09:00, στα κεντρικά γραφεία της Ετ

...
 • 0

Aegean: Αναδιάταξη στόλου με στροφή στα δρομολόγια εξωτερικού

Μόλις ένα γράμμα της αλφαβήτου… δρόμο θα πρέπει να διανύσει η διοίκηση της Aegean Airlines προκειμένου να αποφασίσει αν το νέο αεροπλάνο πάνω στο οποίο θα βασίσει την ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια θα αρχίζει από Α (το ευρωπαϊκό Airbus A320neo) ή Β (το αμερικανικό Boeing B737max). Η τελική απόφαση θα ληφθεί οπωσδήποτε εντός του έτους, όπως προανήγγ

...
 • 0

Μυτιληναίος: Εντός εξαμήνου ο εταιρικός μετασχηματισμός

Νωρίτερα από τον στόχο που αρχικά είχε τεθεί, 30 Αυγούστου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο μετασχηματισμός του ομίλου Μυτιληναίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών η συγχώνευση με απορρόφηση από την Μυτιληναίος των εταιριών του ομίλου ΜΕΤΚΑ, Αλουμίνιον της Ελλάδας, Protergia και Protergia Thermo, αναμένεται να περατωθεί μέχρι το τέλος του πρ

...
 • 0

Διάκριση της Coca Cola στα Corporate Affairs Excellence Awards

Η συμβολή δύο μεγάλων εταιρειών στην οικονομία και απασχόληση της χώρας μας και η επικοινωνία της, οδήγησαν σε μία σημαντική διάκριση: η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola στην Ελλάδα τιμήθηκαν με το βραβείο «Εταιρικής Επικοινωνίας» στα Corporate Affairs Excellence Awards της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

H διάκριση αφορά στ

...
 • 0

Στο 7,24% αυξήθηκαν οι ίδιες μετοχές στην ΕΧΑΕ

Η ΕΧΑΕ ανακοίνωσε ότι στις 23.3.2017 προέβη στην αγορά 9.161 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης €4,70 ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγών €43.042,58.

Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ».

Μετά και τις ανωτέρω αγορές, η Εταιρεία κατέχει συνολικά 4.733.830 ίδιες μετοχές ή 7,24% του

...
 • 0

Η Capital Ship έκανε την πρώτη αξιολόγηση Σχεδίου Παρακολούθησης MRV

Η Capital Ship Management Corp., συμφερόντων του Ευάγγελου Μαρινάκη, ολοκλήρωσε στις 7 Μαρτίου, 2017, την πρώτη - σε διεθνές επίπεδο - διαπιστευμένη αξιολόγηση του Σχεδίου Παρακολούθησης MRV του δεξαμενόπλοιου M/T ‘Alkiviadis’. H αξιολόγηση διεξήχθη από την Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) Πειραιά σύμφωνα με τον κανονισμό 2015/757 της Ευρω

...
 • 0

Guardian: Στο στόχαστρο των Δημοκρατικών ο Ross για τις μπίζνες με ρώσους ολιγάρχες

Νέα ερωτήματα τίθενται από Δημοκρατικούς αμερικανούς γερουσιαστές για το ρόλο του Wilbur Ross, υπουργού εμπορίου των ΗΠΑ ενόσω ήταν αντιπρόεδρος στην Τρ. Κύπρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, o Ross χειρίστηκε μία συμφωνία της Τράπεζας Κύπρου με ρώσο επιχειρηματία που έχει δεσμούς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως σημειώνεται, η συναλλαγή εγείρει

...
 • 0

Μέχρι 15 εκατ. ευρώ η αποζημίωση των ΕΛΤΑ για την καθολική υπηρεσία

Μέχρι 15 εκατ. ευρώ ετησίως, και μόνο για την περίοδο 2013 – 2015, και όχι 50 εκατ. ευρώ ετησίως, θα λάβουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) για την καθολική υπηρεσία. Η σχετική πρόβλεψη περιλαμβάνεται σε τροπολογία που κατέθεσε στο σχέδιο νόμο για τα ευρυζωνικά δίκτυα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Η τροπολογία ήταν απαραίτητη προκειμέν

...
 • 0

Εισαγγελική έρευνα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ

Προκαταρκτική έρευνα για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ) παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης, με βάση τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι πρόεδροι σωματείων των εργαζομένων του λιμανιού.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, η έρευνα ανατέθηκε σε ειδική προανακριτική υπηρεσία, ενώ το αδίκημα που ερευνάται

...
 • 0

Συνεργασία Icap με την Data Communication

Η ICAP Group επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ERP, βασισμένο στην κορυφαία, διεθνώς, λύση Microsoft Dynamics NAV.

Η ICAP Group αναζήτησε ένα σύγχρονο ERP σύστημα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ενοποιημένων αποτελεσμάτων και management reporting για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου τη

...
 • 0

Προληπτικός αλλεργιολογικός έλεγχος σε ειδική τιμή από το Ιατρικό Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει εξετάσεις προληπτικού αλλεργιολογικού ελέγχου σε ειδικές μειωμένες τιμές για παιδιά και ενήλικες, με σκοπό να αναδείξει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης για τις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Συγκεκριμένα, ο προληπτικός έλεγχος, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες, περιλαμβάνει κλινική αλλεργιολογική εκτίμηση και

...
 • 0

Ευρώπη Ασφαλιστική: Στα 16 εκατ. η παραγωγή το 2016

Υψηλή φερεγγυότητα και υπερ-επάρκεια κεφαλαίων, διαθέτει η Ευρώπη Ασφαλιστική σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που υπέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρία, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας (SCR ratio) την 31/12/16 ανήλθε στο 198,11%.

Τα ενοποιημένα κέρδη της εταιρίας για τη χρήση του 2016 ανήλθαν σε €2,35 εκ. με την απόδοσ

...
 • 0

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Προσωπικού Alpha Bank

Συνεδρίασε, σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΡΟΚΟ

...
 • 0

Νέο υποκατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στη Νέα Αλικαρνασσό

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της στην Κρήτη και εγκαινιάζει την Πέμπτη 23/03/2017 το ολοκαίνουριο κατάστημά της στην Νέα Αλικαρνασσό.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία ανακοίνωσε ότι από τις 23/03 και για τρεις μέρες, οι κάτοικοι της Κρήτης, θα μπορούν να βρουν όλα τα άριστης ποιότητας προϊόντα της ΑΒ 10% φθηνότερα σε όλα τα καταστ

...
 • 0

ΓΕΒΚΑ: Πότε ξεκινά η καταβολή μερίσματος και επιστροφής κεφαλαίου

H ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για την χρήση 2017, που έχει ως ακολούθως:

1. Ανακοίνωση – Δημοσίευση, των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2016: Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).

2. Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων: Τετάρτη 14 Ιουνίου

...
 • 0

Lavipharm: Δεν παραχωρεί τον έλεγχο η οικογένεια Λαβίδα

«Η οικογένεια Λαβίδα εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως την εταιρεία και δεν τίθεται θέμα απώλειας ή παραχώρησης ελέγχου», τονίζει η Lavipharm σε συνέχεια χθεσινών αναφορών σε ΜΜΕ.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη:

«1. Η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες Τράπεζες για τη συναινετική συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της, η οπ

...
 • 0

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους αγρότες

Η εταιρεία magicom ανέπτυξε ηλεκτρονική πλατφόρμα (www.datafarm.gr) μέσω της οποίας οι γεωργοί έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν:

* Τις αγορές γεωργικών εφοδίων (λιπάσματα, φυτοπροστατευτικά, κ.λπ.)

* Τις εργασίες που εκτελούν στις καλλιέργειές τους (Ημερολόγιο εργασιών)

* Τις αγορές ζωοτροφών.

* Τα πάγιά τους.

* Τις πωλήσεις των γεωργικών προϊόντων τ

...
 • 0

Βράβευση για τις Μινωικές Γραμμές στα Superbrands 2016

Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν για πέμπτη χρονιά τα διεθνούς σημασίας και κύρους “Βραβεία Superbrands 2016”, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αναδείχτηκαν ως “η εταιρεία με την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ στο χώρο των μεταφορών” και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της ακτοπλοΐας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτ

...
 • 0

Eurobank: Δέκα νικητές στην κλήρωση του λογαριασμού «Μεγαλώνω»

Ποσό €10.000 στο λογαριασμό «Μεγαλώνω» του πρώτου μεγάλου νικητή και δωροεπιταγές αξίας €100 από τα καταστήματα Public για τους επόμενους 9 τυχερούς νικητές είναι τα δώρα για τους 10 μικρούς τυχερούς δικαιούχους του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μεγαλώνω» του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

Οι 10 τ

...
 • 0

Με 5 βραβεία διακρίθηκε η Celestyal Cruises στα Tourism Awards 2017

Η Celestyal Cruises κατέκτησε πέντε βραβεία στα Tourism Awards 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η εταιρεία βραβεύθηκε με χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου/ Εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», «Guest Service Excellence», «Γαστρονομικός τουρισμός» και «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρι

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: