Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι όροι της συμφωνίας για διάσωση της «Καλογήρου»

Στην ευθύνη της εταιρίας Vetria, συμφερόντων του επιχειρηματία Σάμι Φάις περνά μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι οποίες κινδύνεψαν πολλές φορές, η ιστορική αλυσίδα Καλογήρου.

Ο επιχειρηματίας, συνεπικουρούμενος από το σχήμα μετόχων των Αττικών Πολυκαταστημάτων (κ.κ. Κων.Λαμπρόπουλο, Κων. Τσουβελεκάκη και Αλέξη Σγουμπόπουλο) αλλά και η οικογένε

...
 • 0

Στον όμιλο Φάις περνά η «Καλογήρου»

Στην κατοχή του Ομίλου Φάις περνά η Καλογήρου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο Όμιλος Εταιριών Φάις υπέγραψε σύμφωνο προσυνεννόησης με τις τράπεζες ALPHA ΒΑΝΚ , EUROBANK , την εταιρία Λεμονής Α.Ε. και τους μετόχους της, με στόχο την εξυγίανση της εταιρίας Λεμονής.

Υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα έχει περιέλθει σε δεινή οι

...
 • 0

ΟΛΠ: Ολοκληρώνεται η επισκευή της πλωτής δεξαμενής Περάματος «Πειραιάς I»

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ανακοίνωσε ότι σήμερα, 22 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η εκτεταμένη επισκευή της πλωτής δεξαμενής Περάματος «Πειραιάς I».

Με την ολοκλήρωση αυτής και οι τέσσερις υφιστάμενες δεξαμενές είναι σε πλήρη λειτουργία μετά από τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και λήψη όλων των σχετικών αδειών και πιστοποιήσεων από τον αρμόδιο Ελλη

...
 • 0

Interamerican: Αυξηση 5,1% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα υγείας το 4μηνο

Αύξηση 5,1% παρουσίασε στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Υγείας κατά το πρώτο τετράμηνο, έναντι του αντίστοιχου περυσινού χρονικού διαστήματος, η INTERAMERICAN, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόσφατα, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing και η Γενική Διεύθυνση Ζωής & Υγείας της εταιρείας διέθεσαν στα δίκτυα πωλήσεων τη νέα τιμολογιακή προ

...
 • 0

Βαρβαρέσος: Την παράταση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων ενέκρινε η ΓΣ

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Βαρβαρέσος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22.06.2017, στην έδρα της εταιρίας Δ.Δ. Στενημάχου Ναούσης.

Παρέστησαν 2 Μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 81,57% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου, ήτοι 13.364.241 μετοχών επί συνόλου 16.383.428 μετοχών.

Ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερήσιας

...
 • 0

Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά από τη Nova

Η Nova προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά με τα προγράμματα Nova3play (Family+, Cinema+, Sports και Full), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι συνδρομητές των προγραμμάτων Nova3play, απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία προς κινητά και σταθερά και φυσικά internet και τηλεόραση.

Με τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά, που προσφέρει αποκλ

...
 • 0

Σε πλήρη λειτουργία και οι 4 δεξαμένες του ΟΛΠ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ανακοινώνει ότι σήμερα, 22 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η εκτεταμένη επισκευή της πλωτής δεξαμενής Περάματος «Πειραιάς I».

Με την ολοκλήρωση αυτής και οι τέσσερις υφιστάμενες δεξαμενές είναι σε πλήρη λειτουργία μετά από τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και λήψη όλων των σχετικών αδειών και πιστοποιήσεων από τον αρμόδιο Ελλ

...
 • 0

Unibios: Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η ΓΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της UNIBIOS Συμμετοχών η τακτική ΓΣ των μετόχων της εταιρίας, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι, κύριοι 371.696 μετοχών με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 3.125.463 μετοχών, ήτοι 11,89% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατόπιν τούτων διαπιστώθηκε η έλλειψη απαρτίας και η Τακτικ

...
 • 0

Η Νηρεύς βραβεύθηκε για προϊόν της

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award 2017) διακρίθηκε το Φαγκρί του ΝΗΡΕΑ από τον αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό International Taste & Quality Institute (iTQi), στη διοργάνωση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Φαγκρί βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια, μια ιδιαίτερα υ

...
 • 0

Alpha Αστικά Ακίνητα: Εγκρίθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου δυο θυγατρικών

Ανακοινώνεται από την Alpha Αστικά Ακίνητα ότι κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.043.894 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17% επί του συνόλου των μετόχων της εταιρίας.

Ψήφισαν 3 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.043.874 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17% επί τ

...
 • 0

Βογιατζόγλου: Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ενέκρινε η ΓΣ

Η Βογιατζόγλου Systems ανακοίνωσε ότι σήμερα, 22 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Μεταμόρφωση Αττικής, 12ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας), η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες 5.247.683 κοινές, ονομαστικές μ

...
 • 0

ΕΛΠΕ: Βρέθηκε «χρυσή τομή» μεταξύ Λάτση - Δημοσίου

Με την δημιουργία μιας θέσης αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου φαίνεται να βρίσκεται η «χρυσή τομή» μεταξύ του Δημοσίου και του ομίλου Λάτση, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε περισσότερες εκτελεστικές αρμοδιότητες στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Πετρελαίων.

Οπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΠΕ, αναπληρωτής CEO αναλαμβάνει ο Ανδρέας Σιάμισιης, στέλ

...
 • 0

ΕΛΠΕ: Ο Γ. Αλεξόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ

Η ΕΛΠΕ ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το Ελληνικό Δημόσιο με την από 21 Ιουνίου 2017 επιστολή των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γνωστοποίησε, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ.6 (α) του Καταστατικού της Εταιρείας, τον διορισμό του κ. Γεωργίου Αλεξόπουλου σε αντικατάσταση του παραιτηθέν...
 • 0

Intrakat: Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Σερρών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη εργασιών κατασκευής της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Σερρών στη θέση «Ερείπια Νεράιδας» του Δήμου Ηράκλειας Σερρών, όπως ανακοίνωσε η Intrakat.

Το έργο «Υλοποίηση Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νομού Σερρών» υλοποιείται με τη συμμετοχή του Ελληνικ

...
 • 0

Κρητών Άρτος: Αγοράζει δυο γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Κρητών Άρτος, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, αποφασίστηκε η αγορά δύο γραφείων που βρίσκονται στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι και είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας "Επενδυτική Κρήτης ΑΕ ", προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες της εταιρείας.

Όπως ανα

...
 • 0

Λάμψα: Συνεργασία με AccorHotels για το ξενοδοχείο Excelsior στο Βελιγράδι

Η Eταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Orbis Hotel Group -AccorHotels.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Orbis Hotel Group, θυγατρική της Γαλλικής AccorHotels και διαχειριστής των Ξενοδοχείων της στην Ανατολική Ευρώπη, εγκαινιάζει την παρουσία της στη Σερβία με το άνοιγμα του Mercure Belgrade Excelsior το Σ

...
 • 0

Η Iron Mountain εξαγόρασε την ελληνική Mad Dog AE

Η Iron Mountain Hellas, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών – Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) –, προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Mad Dog Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται επίσης στην ελληνική αγορά.

Με την απόκτηση της Mad Dog Α.Ε., η αμερικανική εταιρεία I

...
 • 0

Πειραιώς: Συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας με τον όμιλο Πέτσας

Η Τράπεζα Πειραιώς και ο όμιλος εταιρειών ΠΕΤΣΑΣ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα αλλά και την ενίσχυση της καλλιέργειας ενεργειακών φυτών.

Η εταιρεία ΠΕΤΣΑ

...
 • 0

VizEat: To «Airbnb της γαστρονομίας» τώρα και στην Ελλάδα

Tim Cook, CEO της Apple, βρίσκει έναν πρωτότυπο τρόπο για να επιλέξει το πού θα δειπνίσει κατά την παραμονή του στην πόλη. Αντί εστιατορίου, χρησιμοποιεί την εφαρμογή κινητού VizEat και επισκέπτεται το σπίτι της Odile, μίας ντόπιας που ασχολείται με τα οικιακά και παράλληλα υποδέχεται επισκέπτες που δοκιμάζουν τη μαγειρική της.

Η VizEat είναι μία

...
 • 0

Από την Εθνική στην Πειραιώς η Φωτεινή Ιωάννου

Στο δυναμικό της τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα στην στελέχωση του τμήματος της εταιρικής τραπεζικής θα ενταχθεί και επισήμως τις επόμενες ημέρες η Φωτεινή Ιωάννου, υψηλόβαθμο στέλεχος μέχρι πριν λίγες ημέρες της γενικής διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων της Εθνικής Τράπεζας, στο τιμόνι της οποίας είναι ο γενικός διευθυντής και μέλος του διοικ

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: