Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 983
Log in

MUST READ

Τι συμβαίνει με τις τράπεζες;

EΥΡΩΒΠολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία 8 χρόνια. Τι πραγματικά συμβαίνει;

  • 0

Το αληθινό μέγεθος των ελληνικών προβλημάτων

greeuroΚαθώς η Ελλάδα συνεχίζει τις συζητήσεις με τους πιστωτές για τα επόμενα στάδια του διεθνούς προγράμματος διάσωσής της, ο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έχει προειδοποιήσει πως δεν αποτελεί ακόμη «success story».

  • 0

«Ελβετική βόμβα» 3 δισ. € στα θεμέλια της Eurobank

elvetikoΣε εξαιρετικά επικίνδυνη περίπτωση για την κεφαλαιακή υγεία κάποιων ελληνικών τραπεζών εξελίσσεται η υπόθεση των δανείων σε ελβετικό φράγκο. Μετά την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης κατά της Eurobank, ομαδικές αγωγές εναντίον 2 άλλων ελληνικών τραπεζών εκδικαστήκαν στις 23 Νοέμβριου με τις αποφάσεις να αναμένονται το Πάσχα.

  • 0

Goldman Sachs: H τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο

goldmanΨηλά από το αρχηγείο της Goldman Sachs, η ζωή κάτω μοιάζει με μακέτα. Τα αυτοκίνητα, τα έργα και οι άνθρωποι αποκτούν λιλιπούτειες διαστάσεις και η βουή του δρόμου δεν ακούγεται, λες και όλα αποτελούν μια προσομοίωση της πόλης.

  • 0

Η ιστορία σε μια στιγμή: εικόνες από μια χρονιά που χρωματίστηκε από το Brexit, τη Συρία και τον Τραμπ

News photographerΟ πόλεμος στη Συρία, η τρομοκρατία στην Ευρώπη και η άνοδος του λαϊκισμού που ανέδειξε η ψήφος του Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, κυριάρχησαν σε μια αξιοσημείωτη χρονιά. Οι συντάκτες των Financial Times επέλεξαν τις καλύτερες εικόνες που περιγράφουν τους τελευταίους 12 μήνες.

  • 0

Η Ευρώπη «τελειώνει» το 2017;

europeneinΣε διαφορές συζητήσεις που είχα κατά την 3η δεκαετία της ζωής  μου συνήθιζα να λέω πόσο τυχεροί είμαστε εμείς της γενιάς μου που γεννηθήκαμε την δεκαετία του 70 καθώς δεν ζήσαμε κανένα πόλεμο και ήμασταν σχεδόν βρέφη κατά την διάρκεια και την πτώση της χούντας.

  • 0

Πριν 44 χρόνια ο Dow Jones πέρασε τις 1.000 μον.

dow jones upΜε όλα τα μάτια να περιμένουν από τον Dow Jones να ξεπεράσει το 20.000 και να αποδείξουν πως όλα στον κόσμο του Τραμπ είναι υπέροχα, αξίζει να θυμηθούμε ένα άλλο σημαντικό ορόσημο που πέτυχε ο πανταχού παρών χρηματιστηριακός δείκτης.

  • 0

Κλειδί για το μέλλον του ευρώ το ιταλικό δημοψήφισμα

Κλειδί για το μέλλον του ευρώ το ιταλικό δημοψήφισμα

Μετά το Brexit και τον Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμαστείτε για την επιστροφή της κρίσης της ευρωζώνης. Εάν ο Ματέο Ρέντσι, ο ιταλός πρωθυπουργός, χάσει το συνταγματικό δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου, μπορούμε να περιμένουμε μια ακολουθία γεγονότων που μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για την παραμονή της Ιταλίας στην ευρωζώνη.

Οι υποκείμενες αιτίες αυτής

...
  • 0

Εκδόθηκε η απόφαση 334 για το ελβετικό φράγκο κατά της EUROBANK– ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ

Εκδόθηκε η απόφαση 334 για το ελβετικό φράγκο κατά της EUROBANK– ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ

Φώς στο τούνελ βλέπουν χιλιάδες δανειολήπτες Ελβετικού Φράγκου μετά την έκδοση της πολυαναμενόμενης απόφασης 334/2016 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ,κατόπιν άσκησης συλλογικής αγωγής καταναλωτικών σωματείων, η οποία τους δικαιώνει.

Μόλις σήμερα, 07/10/2016, όπως έκανε γνωστό ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου,  ΣΥΔΑΝΕΦ, http://www.daneia-chf

...
  • 0
Subscribe to this RSS feed

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: